P9 stikala

  01. 07. 2017

P9 je naša najbolj priljubljena elektromehanska stikala, saj jo lahko uporabljamo v paleti v komercialnih in industrijskih aplikacijah. Lahko pričakujete komponente, ki delajo dan v dan, tudi v najzahtevnejših okoljih z brezplačnim zaklepanjem in trenutnimi možnostmi. Njene značilnosti so:


P9 je naša najbolj priljubljena elektromehanska stikala, saj jo lahko uporabljamo v paleti v komercialnih in industrijskih aplikacijah. Lahko pričakujete komponente, ki delajo dan v dan, tudi v najzahtevnejših okoljih z brezplačnim zaklepanjem in trenutnimi možnostmi. Njene značilnosti so:


      Elementi s ploskim gumbom in dvignjenimi gumbi z mat ali sijajem

      Možnost majhnega okvirja

      Dvojni prelom ali kratkostični trak za preprečevanje šoka

      Trenutne akcije in možnosti zapiranja .

      Ohišje in gumb, zgrajen v celoti iz plastike

      Montaža preko navojnega telesa ali zaskočne plošče

      Sposobnost prenosa ekstremnih vibracij in šoka

      Zapečatenje na IP68S

 

Prednosti dobavitelja

 

Že 56 let načrtujemo in izdelujemo krmilna stikala. Naše zmogljivosti RF Design Engineering, na kraju samem A2LA Accredited Testing Laboratory in testiranje računalniške proizvodne linije zagotavljajo najvišje proizvodne standarde. Imamo tudi certifikate za podjetja, vključno z akreditacijo sistema globalnega priznavanja letalskih sistemov kakovosti (AS9100-2009) in akreditacijo severnoameriške FAA popravne postaje (dlje del 145) ter potrdila o pritožbah na proizvode, vključno z ATEX / IECEx in FAA / PMA. Naša vertikalno integrirana proizvodnja še naprej zagotavlja in zadovoljiva stranke po vsem svetu.

 

Serija P9 Dome

 

Stikalo serije P9 Dome Series ima podobno obliko in slog na našem P7-D serijskem tipku, vendar se razlikuje s plastično konstrukcijo ohišja in možnostjo krajevne kontaktne povezave poleg standardnega dvojnega odmora. Prav tako je mogoče prilagoditi funkcijo in obliko P9 tako, da se odločite za dvignjen gumb ali gumijasti gumb ter standardne ali majhne različice okvirja. Ta prilagodljivost omogoča namestitev P9 v različne aplikacije za uporabo v različnih delovnih okoljih.

 

Robusten in dolgotrajen

 

V kombinaciji z odlično električno in mehansko zmogljivostjo ter globino globine panela, serija P9 Dome deluje v najtežjih pogojih. Njegovo robustno gradnjo je podprta z vlago nepropustno in prahu tesno zaprto konstrukcijo, ki ima življenjsko dobo 25.000 operacij za induktivne obremenitve najdemo v večini elektronskih naprav in uporovnih obremenitev, ki so skupne pri električnih izdelkih in drugih aplikacijah, ki proizvajajo toploto in gibanje. Lahko tudi dodate neprepustno zapečatenje z intuitivnim graditeljem del na naši spletni strani.

 

Skupne uporabe

 

Serija P9 Dome je zasnovana za uporabo v okoliščinah, kjer je potreben kakovostno natančen, robusten in eleganten stikalni gumb. Aplikacije vključujejo plošče, računalnike, krmilne ročke in težko opremo. Hitra akcijska različica P9 nudi tudi pozitivne povratne povratne informacije, zato operater ve, kdaj je stikalo pritisnjeno. Vsi naši modeli P9 zagotavljajo nizko kontaktno upornost zaradi svoje edinstvene oblike in ličenja z visokim kontaktnim tlakom. Možno je tudi, da se odločite za PC Pin, 0.100 "Quick Connect in možnost zaključevanja spajkanja.

 

Del graditelja

 

Zavedamo se, da potrebujete stikalo P9, ki ustreza vašim specifičnim zahtevam. Zato smo imeli Katalog P9 PDF, Standard Switch Switch Guide in Pushbutton Switch Selection Guide, ki vas obveščajo in vas seznanijo z našimi vodilnimi stikali. Razvili smo tudi graditelj delnic, tako da lahko izdelate izbrani P9 stikalo, prilagojeno vašim aplikacijam. Izbirate lahko med različnimi slogmi terminala, oblikami vezij, preklopnimi dejanji, barvami ohišja in okvirja ter barvami gumbov.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Pushbutton-Switches/OTTO%20P9C%20Lower%20Cost,%20Low%20Level%20Only%20Pushbutton%20Switch%20Range